Bridgeclub
KWADRAAT

Nieuws

19/10/2020
Corona-stop   

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen kunnen onze bridgeactiviteiten in Cepa voor onbepaalde tijd niet meer doorgaan. Wij houden jullie hier op de hoogte wanneer we terug aan de slag kunnen.

De koffer in huiselijke bubbel blijft wel mogelijk en is te reserveren bij Guy Vervloessem. Meer details hierover vinden jullie hieronder.

21/9/2020
Kofferbridge

Heel wat leden zien het nog niet zitten om te bridgen in Cepa. Enkele ‘knappe koppen’ hebben een volwaardig alternatief uitgedokterd: de bridgekoffer. Dit is een koffer gevuld met 28 spellen zodat iedereen met dezelfde kaarten kan deelnemen aan een competitie.
Deze wijze van spelen is perfect veilig omdat je met 4 steeds in dezelfde bubbel speelt. Je kan de koffer afhalen bij Guy Vervloessem, Glashoevelaan 33, 2950 Stabroek.
De moeite waard om het te proberen.

Meer informatie vind je in bijlage of telefonisch bij
Guy Vervloessem tel. 0496 245 709 guy@intermarbelgium.com of
André Schots tel. 0478 562 851 andre.schots@telenet.be.

De bridgekoffer

13/9/2020
Heropstart 21 september

Het is zover. Op 21 september starten we voorzichtig opnieuw op. De schermen en de ontsmettingsmaterialen zijn binnen. We kunnen weer aan de slag volgens het opgegeven veiligheidsprotocol.
Inschrijvingen via email, liefst per paar, worden chronologisch behandeld. Uitzonderlijk kan het telefonisch naar Guy Vervloessem (0496 245 709). Wij doen ons best voor diegenen die nog op zoek zijn naar een partner om voorstellen uit te werken.
Een inschrijving is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen. Je komt dus nooit als je voordien niet bent ingeschreven. Val je af omdat de zaal volzet is dan ben je er de volgende week zeker bij.

Veiligheidshalve vind je hierbij het protocol:

Protocol Kwadraat

7/9/2020
Lidgelden 2020-2021 

Het bridgeseizoen 2020 – 2021 gaat binnenkort van start wat betekent lidgelden betalen. VBL geeft aan alle leden een corona-korting van €6.

Samengevat:
Bijdrage VBL: €30 (ipv €36)
Bijdrage Kwadraat: €10
Bijdrage VBL/ Kwadraat cursisten: €0

VBL biedt iedereen de mogelijkheid om een abonnement te nemen op het maandelijks tijdschrift Bridge Beter Magazine (BBM). Voor wie zich wenst te abonneren zijn er drie verschillende opties:
tarief 1: BBM op papier thuis gestuurd: €17 (opslag van €2 voor portkosten)
tarief 2: BBM digitaal (voor 2 toestellen) : € 5
tarief 3: BBM papier en digitaal: €22

Wie het VBL-lidgeld via een andere club regelt moet alleen €10 voor onze club bijdragen. De betaling moet voor einde september gebeuren op het rekeningnummer van Kwadraat: BE64 9730 0252 3852 met vermelding van naam en formule BBM (optioneel).

26/6/2020
Heropstart Kwadraat uitgesteld 

Het bestuur vindt de voorwaarden voor de heropstart te streng. Kwadraat kan als club niet aan de eisen voldoen. De toestand zal midden augustus opnieuw geëvalueerd worden.

18/6/2020
Protocol heropstart bridgesessies

Vanaf 1 juli krijgen clubs groen licht om terug hun wekelijkse clubdrives op te starten. Hierbij is het van primordiaal belang dat de veiligheidsvoorschriften vermeld in dit charter strikt worden nageleefd. Met onderstaande link kan u dit protocol raadplegen.

Protocol VBL

13/3/2020
Speeldagen geannuleerd
De Corona-maatregelen hebben voor onze favoriete hobby grote gevolgen.

Zoals alle sportevenementen zijn ook onze dagelijkse/wekelijkse kaartevenementen getroffen.

Wegens de aard van de bijeenkomsten zijn al onze speeldagen en evenementen geannuleerd tot nader order. Onze leden behoren meestal tot de risicogroep voor de besmetting met het Covid-19 virus en het is niet mogelijk om de regels voor de social distancy toe te passen.

Wij beraden ons verder om te kijken hoe we in de toekomst onze kaartstonden veilig kunnen laten doorgaan en vanaf wanneer. Het is duidelijk dat we zeker een aantal maatregelen zullen moeten nemen.